Si acum se face special din partea mea se stie pentru fostii mei colegi (cu rugamintea sa inlocuiasca “Parlament” cu numele “frumoasei” institutii din Baneasa)

Later edit: pentru ca am fost intrebat (bineinteles de cineva din antene- de ce azi?)
aceasta este explicatia pe care i-am oferit-o prin YM:

de ce azi? pentru ca i-am protejat sub voalul subtilitatii pana acum iar ei au dovedit si prin ultimele gesturi ca nu merita protectia si buna mea credinta …de aia azi . Pana azi spuneam usor mascat dar totusi evident acelasi lucru asa ca nu m-am schimbat brusc am dat doar jos manusile si boxez cu pumnul gol de acum caci numai eu in meciul asta foloseam manusi ei imi dadeau cu pumnii direct in fata dar cel mai mult au lovit ca lasii pe la spate.

5 Responses

  1. Vio Says:

    Mile, ai dreptate ne-am potrivit cu piesa. Si eu traiesc aceleasi mizerii si la fel ca tine am fost elegant in timp ce oameni pentru care am lucrat direct sau indirect continua sa se comporte precum cocalarii. Ce sa facem? De unde nu e nici Dumnezeu nu cere!

  2. SIBILLA Says:

    Maica Domnului … ăştia ne ucid în masă … !
    Măi băieţi, io-s o furnică neînsemnată pe lângă Titani ca voi, dar zău nu e firesc să fiu ” inamicul nr 1 al judeţului C-S ”, n-are rost să mai amintesc culoarea şi cui aparţine … am primit deja 3 citaţii în comisia de disciplină, TPI e bebe mic pe lângă ăsta din protecţia copilului, am deja promisiuni cu ” moartea te aşteaptă ”, ” te scoatem afară din judeţ ”, etc, bla, bla, bla …. şi-s o mână de om de un metru jumate … Ce vreau a vă spune e că sunt interzişi, nu le vine să creadă că nu mi-e teamă de ei, că se oftică şi fierb în propriul venin cât oameni ca mine, ca voi, ca sper din suflet mulţi alţii ca noi, le respiră în ceafă !
    Are dreptate şi domnul Bota, Dumnezeu nu cere de unde nu e, dar nici nu iubeşte cameleonii, tu Mile poate că ştii mai bine ca noi toţi cum e gustul amar, şi totuşi eşti în picioare, înţelegi ? Eşti Mile Cărpenişan ! Asta îi turbează, că ai rămas TU !
    Dreptate avea şi Arkan : ” mai bine Leu o zi decât vierme o viaţă ”, da, le-aş lua gâtul, dar cui îl las pe Zoran, nu le iau gâtul, ei oricum au treabă cu mama cu Zoran … cum să facem ? Cred că propunerea cu boxul fără mănuşi e cea mai bună, pentru că porcilor le pui vălăul în faţă, nu service de porţelan . S-au infiltrat şi instalat ei, cameleonii peste tot, în televiziune, protecţia copilului, presă, sistem sanitar, bancar, etc … eu zic că trebuie tranşat capul caracatiţei, peştele de la cap se împute.
    Oare noi nu suntem în stare măcar un sindicat al blogerrilor să avem ? Hai să le facem campanie, pamflete pe limba lor, nu am carnet de partid, e drept inimioara scârţâie în …. stînga, dar, zău că unii insistă şi merită, fără număr, fără milă, fără pauză …. poate mai multe voci, reuşim câte ceva …
    Sigur că ei lovesc pe la spate, doar nu-s în stare altfel, nişte amărâţi în frustrările lor, neputincioşi şi incompetenţi, apelează la kileri pentru chestii murdare, ei cică-s ” imaculaţi ”…
    Pentru mine e clar, pe redute, toate javrele la zid, bălăcărite-n presă şi blogosferă, după cum merită, indiferent de culoarea politică şi/sau stăpânii lor. Ne urnim ?
    Sănătate şi numai bine, sunt mereu alături de voi, e decizia mea .
    respecte şi stimă domnilor,
    Sibilla

  3. Satmareanca Says:

    Mă tot gândesc. Ce o fi oare? Ce o fi? La ce se referă mai exact, Mile? Ce boacănă or fi făcut? Aaaa… fac multe. Poate d’aia :D
    Mile, aşa-i peste tot în ţara asta, în toate domeniile. Aveam o vreme în care vedeam toată prostia şi sufeream pentru ea. Apoi am înţeles următorul lucru: ştiu că-s prost (ă), dar când mă uit în jur… :)))
    No, concluzia, dacă n-ar fi ei aşa, n-am putea fi noi altfel :))) Îs modestă, hă?

  4. innuenda Says:

    Mile, eu nu-ţi cunosc povestea. Dar pare să fie o întreagă istorie în spatele acestei postări amare. Poate că era timpul să treci într-o nouă etapă a vieţii tale profesionale.
    Mănuşile jos şi apoi keep walking!:)

  5. Mile Carpenisan: MI-E SILA… | Victor Roncea Blog Says:

    [...] Cu PS-ul: Si acum se face special din partea mea se stie pentru fostii mei colegi (cu rugamintea sa inlocuiasc… [...]

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.