“Chiar daca…”

Azi am facut un lucru. Am vorbit cu un om adevarat care mi-a scrijelit pe suflet de multi ani incoace note muzicale pe care eu nu sunt capabil sa le scriu dar ma incanta cand le aud. Florin Chilian s-a oferit sa-l ajute pe Daniel Raduta sa iasa din ceasul rau si sa ramana alaturi de cei ce ii sunt dragi si mai mult decat atat de cei ce ii vor deveni. Recunosc… mi-a fost teama sa-l sun pe Florin pentru ca eu il consider, datorita sufletului si talentului, un om cum putini am cunoscut. Imi era frica sa nu fie arogant din cauza talentului care-l marcheaza. EI BINE VA JUR CA NU. Nici una dintre temerile mele nu s-au adeverit. Florin e un om bland, deschis si fara pretentii absurde. Incerc acum sa fac tot posibilul sa vina la Timisoara si pe 27 sa ne incante cu cateva dintre frumoasele lui melodii pentru a ne simti bine atunci cand vom da ce avem mai bun din noi pentru Daniel. Il stiti. E Daniel Raduta acel baiat de 29 de ani care are nevoie de ajutorul nostru.

PS Sa nu carecumva sa credeti ca am uitat. M-a sunat nea Stere. Si la Timisoara in 27 vine si Mordechai. Ca cica asa i-a zis nea Matreata :))

11 Responses

  1. Grim_Cris Says:

    Sincer, nu ma asteptam sa ia parte si artistii la campania pentru salvarea lui Daniel Raduta. Probabil vor fi tot mai multi influentati de Florin Chilian si vor face si ei o donatie.

  2. Cristina_tm Says:

    Ma bucur foarte mult ca se implica si Florin Chilian. Faci un gest foarte frumos implicandu-te atat de mult in campania pentru #draduta. Uite cati zani si zane s-au dovedit a exista.

  3. Mile Carpenisan Says:

    @Phoenix Armory multam ;)

  4. Diana Stoleru Says:

    Mi s-a ridicat parul in cap… “Ce mult te-a iubit…”

  5. Tomata cu scufita Says:

    Wow, asta e chiar foarte fain. :) Abia astept evenimentul asta si ma bucur tare sa iau parte la el. Felicitari pentru idee si pentru implicare. :)

  6. ruxa Says:

    pentru cei care nu stiati, va spun eu acum ca florin A DONAT PARTITURA MINUNATULUI CANTEC ZECE pentru licitatia organizata pentru daniel. cu autograf cu tot! :)
    asa ca un fan norocos si generos poate avea doar pentru sine istoria acestei piese.. pe note! :)

  7. Sibilla Says:

    Mile,
    Ce să mai, eşti un OM !
    Sunteţi minunaţi ! Doamne Ajută !
    Sibilla

  8. Cos Says:

    Am auzit tot felul de “smecheri” spunind ca faceti asta (zinele, tu si toti ceilallti) pentru…trafic. Ei bine, dragi smecheri, trafic sa fie! Mile, tine-o tot asa!

  9. Trebuie să ştii, nu eşti singur! Timişoara, 27 februarie, împreună pentru Daniel Răduţă! « Sfinxul Says:

    [...] MILE CĂRPENIŞAN [...]

  10. Adi Hadean Says:

    faptul ca vine si mordechai e o veste grozava:-). cat despre chilian, jos palaria:-)

  11. Iordache Andrei Says:

    Ai fost un om bun Mile.Sunt sigur ca ne zambesti din Rai.Condoleante familiei!

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.