De ce citesc un “gropar”

Pentru ca e sincer. Pentru ca are umor de calitate. Pentru ca imi inveseleste cele mai negre zile. Pentru ca a reusit sa ma faca sa vreau sa ma duc pana in Cluj sa il cunosc pentru ca imi dau seama ca merita cunoscut si vreau sa-i vad si bitza si poate o data o sa-mi faca cunostinta si cu mama lui ( care e de fapt o doamna). In lumea asta nu mai imi pasa de nimic decat de calitatea oamenilor si de caracterele lor. Am vazut javre, gunoaie si din ce in ce mai rar am mirosit un suflet bun. Mi-e atat de dor sa rad sa ma simt bine sa nu imi fie numarate toate tigarile pe care le fumez si judecate toate gesturile ” de voie sau de ne voie “. Mi-e dor sa pot sa mai merg la un pescuit sa ma fac de ras fara sa fiu dupa aceea povestit unei tari intregi. Sa ma impiedic. Sa ma scarpin in nas cand ma mananca. Sa am parul valvoi ( atat cat poate fi el la un cm.). Sa stau sa-mi pierd noptile povestind cu oameni normali care populeaza planeta asta si sa sper ca mai exista o sansa.

Stiu ca suna patetico-dramatic tot ce am scris dar cine stabileste de fapt asta . Exista vreun nenea ca sa detina painea si cutitul pentru a impartii normalitatea? NU!

De aceea imi place Groparu’ ( Radu scuza-ma ca iti spun asa ).  Este un individ mult mai educat decat toate hienele care ma inconjoara. Este mult mai normal decat toti acei oaameni pentru mine . Si imi place calitatea scriituri lui.

Oricat de trist as fi sunt doua - trei blog-uri pe care le caut sa ma scoata din starea aia ce nu mi-o permit. E Groparu’, e Vlad Petreanu ( si Vlad stie ca nu dau acum limbi in cur pentru ca nu am facut-o in viata mea doar ca ador cum scrie), Popeasca sau Oana Dobre. Cel mai tare ma tavalesc peste prietena mea care se tavaleste peste mine de ras la Groparu’ si la Vlad.

Groparu’ se disociaza totusi de toti ceilalti. Are coaie sa recunoasca ca e nascut din spermatozoizi campioni. In plus mai are si o mare durere in pula fata de toata prostia care se manifesta pe blogurile basinosilor ( V-am socat ha?) . As vrea sa reusesc asa cum am facut-o in randurile de mai sus sa pot sa-mi permit sa mi se accepte sa nu fiu judecat si nici executat cu pietre daca vreau sa fiu in continuare reporterul special, ala cu razboaiele, vre-o cinci la numar si totodata sa fiu si om. Sa-mi placa ciorba de burta, cracii de broasca, ardeiul iute si sa urasc din toti rarunchii mei prostia. Daca primesc asta voi simtii ca nu mai este  un sacrificiu sa fi “tigan imputit” si poate societatea se va normaliza.

Pana atunci si … cu siguranta si dupa, impreuna cu prietena mea, declaram, sustinem si semnam…: ” SUNTEM FANI GROPARU’ “.

PS: Gropare unde drecu merem in vichend? Ceva idei. Ceva de puscat sau de pescuit? ( nu zic de beutura ca ne aud astia) dar neste ciorba de peste tot trebe sa mancam odata si odata impreuna.

17 Responses

  1. mishu Says:

    Groparu ii punct!

  2. Mile Carpenisan Says:

    ??? Is eu mai prost sau imi plac chestile spuse mai direct. Salveaza-ma si spune-mi la ce refereai !?!

  3. mishu Says:

    Expresia “ii punct” vine de la Raga cunoscut si sub numele de Jnital. Asadar e inexplicabila. As putea cel mult sa iti zic ca e de bine :)

  4. optimvs Says:

    Cine a povestit unei tari intregi cum te-ai facut de ras la pescuit? :)

  5. Groparu Says:

    Deci ba man, io.. ce sa zic, am ramas fara nici un pic de modestie, ca amu ma uitai prin chiloti, sh acolo nu gasii decat mandrie d-aia, d-a me; da-mi dai sh mie sa fumez ce fumezi tu??? Pls pls plssss…

  6. Nascut din spermatozoizi campioni » Blog Archive » Oda Groparului! Says:

    [...] ramas fara cuvinte cand am cetit asta, mai ales ca pe net lumea mai degraba se injura decat se flateaza, finca se flateaza numa cand e [...]

  7. pliscu, alt fan groparu Says:

    Suntem multi care gandim ca tine… poate ar trebui sa ne organizam intr-un fan club :P

  8. bicplayer Says:

    mare om groparu asta :P
    groparu will rull the world….some day :)

  9. Groparu Says:

    Ba Mile, facui un calcul: azi vine sor-mea, intzalegi, care sta in Jermania nemtilor alora de porneau rezbele sh borbandau sarbi, ceea ce e super najpa; sh am, ma, doi nepoti, care umplu inima lu’ unq! Mnoa; sor-mea pleaca pe 30 Aug; da’ io pe 25 am nunta lu Lumi’, pe 2 sept am nunta la verisoara, pe 8 am nunta la crivatz, pe 16 am team building, pe 22 am nunta la chelchesoz, pe 23 am nunta la rodici, sh ui ashe; da’ mah, ii tot octomvre intreg, intalegi, sa ne kefuim! io numa atata dzic ;) Sh merem langa Sighii, la Orlat, sh ashe ne kefuim, mah, oioioi.., Na, ej invitat de oroare! (suntetz)

  10. Mile Carpenisan Says:

    Gata facem chef cu Groparu….cool. Am ajuns eu sa beu cu Bregovici cum se putea sa nu fac o necomisa si sa nu ajung si la gropari!?! Tata multam de invitatie asteptam sa ne spui cand te saturi de furat mirese si merem la Orlat(care apropos habar nu am unde e dar banuiesc ca e marfa)

  11. Luna Betiluna Says:

    …si io, si io, Mile, daca esti shafu la fan-clab, si io sunt fan Gropar, de la 360.yahoo cetire inca …..Si i-am spus-o si stie ca ie iubit (de intreaga mea familie, of course :) ).
    Ce bine ca exista netu, poate n-as fi cunoscut oameni atat de faini… (ca la mine pe strada stau o grama` de tzoape parashutate care se saluta-n oglinda, si cat stau cu copchila la joaca ma doare sufletu de-atata prostie, s-a lor, s-a mea ca nu plec :))

  12. Groparu Says:

    Ba Mile, fii antena ce am descoperit: este un sait, pre numele lui gugal.com, care daca cauti pe el Orlat, iti da ui returu’ asta: http://ro.wikipedia.org/wiki/Orlat. Mnoa. Ideea e ca ii ceva cetate dacica la Saliste, la 8 km, ii baraju’ de la Gura Raului la 6, ii ceva arena de paintball la vreo 3 km, plus o groaza de alte obective pe care nu ai sa le vezi cata vreme stai acolo tura asta, stii din ce caoza? Finca pun prinsoare ca numa vei sta pe curu’ ala al tau de sarb sh vei baga bere cu noi, asezati la randul nostru pe cururile noastre aplatizate de romani ganditori de la Hamangia, adevarate socluri pentru berulele pe care le vom goli. Deci io numa atata zic. Sh o sa ruleze!

  13. oedip Says:

    mah Mile, daca ai zis tu ashe vorbe faine despre groparu aista al nostru, si o intervenit si Mishu acilea nu m-am putut rabda sa nu ma bag si io (plus ca nu stiam ca ai blog pana amutz nii, dar l-am retinut). E baiet fain Raducu mamii lui (care de fapt e o doamna, asta-i clar) dar trebe sa recunosc ca aseara, dupa cam multe beri deja nu ne mai intelegeam, el vroia sa salveze loomea si io ba. Dar nu-i nik ca pantru aia tat merem sa bem impreuna si sa-l auzim pe Mishu cantand in zongora… ashe ca numa bine la tati!

  14. katmai Says:

    groparu rulz FYI. me busy dar revin in scena

  15. non_sens Says:

    …eu am ramas tot la discutia despre muzica sirbeasca…si mi-am amintit de magazin….am gasit pe you tube doar asta “Magazin - Tri sam ti zime šaptala ime”. Am avut cindva o caseta cu Magazin…doamne ce dor mi-e de vremurile alea. Mai era o melodie superba…parca “put, putuiem”…(am scris corect?)

  16. VIP Says:

    nu mere cu groparu in vichend ca numa prostii face. ajunge tat pe unde ii tina mai mare si beutura mai putzana. mai bine stai si citeste luni dimineata ce prostii a mai facut in vichend ;)

  17. nenea cosmos Says:

    sirbule, aveai o problema. tu esti fanu lu groparu, groparu e fanu meu, eu sint fanu lu warsong, deci tu esti fanu lu warsong. ala e un tigan imputit, deci problema ta din alieneatul cinci e rezolvata.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.