….Si a fost 24 februarie….

Am dus fata la Primarie si am facut-o doamna Carpenisan. Ne-au socat atat de tare toti prietenii si membrii familiei adunati acolo incat ne tremurau mainile si ni s-au umezit ochii. Viceprimarul Sorin Grindeanu m-a facut sa rad in timpul ceremoniei dar si lui ii tremura barba. Tocmai eu prietenul lui trebuia sa fiu primul pe care il insoara. Eram aerieni si bine ca ne-au adus aminte ca trebuie sa si semnam ca altfel eu il credeam pe cuvant pe Sorin si plecam numa sa ies cat mai iute din cladirea aia producatoare de emotii. Noroc ca am avut cativa oameni pe langa noi care ne-au dus de mana catre locurile in care trebuia sa ajungem. Gabi Mirica - prietena mea de mai bine de 10 ani, Andreea (Creata), Lucian Ursuletu etc. Fratele Mihai Ursu venit special pentru acest eveniment din Londra ne filma intr-una. Pot sa va zic doar atat pe 24 mi-am luat nevasta superba si o gripa exemplara cum nu ne-o mai lovit din copilarie. Asa se explica faptul ca nu am dat nici un semn pana acum. De o saptamana bolim la pat cu febra greturi tuse si dureri infioratoare de cap.
LATER EDIT
Au pus-o toti la cale si au facut-o asa cum au vrut ei ca sa ne rupa pe noi la suflet. Au venit de la Bucuresti tovarasa mea care imi sta de o vesnicie alaturi Gabi. Tot din miticie a sosit si Natalia Ursu. Din Londra Mihai Ursu. Din Cluj Groparu, Crivat, Hadean cu Raluca (la care noi de drag ii zicem Barbi) :) din Resita Sibilla si din Jimbolia Dani si Sandy cu Adriana. Din Timisoara ne-au incantat cu prezenta Sandy Mandici si Miha cu noul bebe, Creata Andreea si Andrei , Raluca si Seba, Andra si Alex(varu-miu), Luci Ursuletu, Raluca si Misi, Sabin si Alina, Raoul si Carla,Adi Paclisan si Mircea Opris, Silviu Ilievic, Dobrivoie Kerpenisan(varu din Germania…care nu mi-o adus guma) Alex si Andreea (ai mici) Diana Lupulescu, Mihaela si Mariana din Craiova. M-am bucurat ca fost si Jefta patronul restaurantului Yugoslavia si cel mai tare ospatar din cati cunosc Sandu. A iesit o nebunie. S-a ras s-au umezit si ochii de emotie s-a cantat si s-a dansat pe mese. Nu stiu daca am lasat pe cineva nepupat. A fost super tare. Nu ca era cheful nostru dar parca demult nu am mai fost la unu atat de tare.Au fost purcei la protap litri de tuica sarbeasca si de bere tortul miresei imens si foarte multa muzica buna cantata de Sandy, Dani, Groparu si Ursu. Si pentru ca si eu si proaspata Doamna Carpenisan suntem fani declarati ai tiganilor si ai muzici lor va dam si o piesa ca sa vedeti pe ce am dansat noi pe mese.

 

Satra 1
Vezi mai multe video din Film »

IMG_8086.JPG
IMG_8091.jpg
IMG_8118.jpg
IMG_8126.jpg
IMG_8147.jpg
IMG_8203.jpg
IMG_8221.jpg
IMG_8225.jpg
IMG_8226.jpg
IMG_8267.jpg
IMG_8274.jpg
IMG_8283.jpg
IMG_8337.jpg
IMG_8357.jpg

16 Responses

  1. adrian luput Says:

    Casa de piatra Mile! Si urmasii sa fie la fel de vajnici ca si tatal.

  2. diana Says:

    Casa de piatra, sa fiti fericiti, sa va iubiti mult si sa ramaneti mereu frumosi ca acum. Iar cand o fi sa fie momentul, sa ne pui poze si de la botezul micului/micii Carpenisan sa ne bucuram si noi cu voi! :o)

    Cu respect si drag o fosta colega de trust (dar de pe partea scrisa a trustului)
    Diana

  3. Sibilla Says:

    Însănătoşire grabnică, vă dorim !!!
    Şi noi bolirăm primele zile, da te rugăm frumos să nu zici tot ;)
    Zi că am fost ai mai cuminţi, cumpătaţi, serioşi, etc, alea, alea, că deh, nici nu ne ştiu lumili de … ăi mai, ăăăă … gata, ciuti sibilino ! ;) :))
    A fost cel mai tare chef ! Cu cei mai frumoşi MIRI !
    Să ne fiţi mereu fericiţi, zâmbitori şi calzi !
    Sibilla

  4. marian Says:

    casa de piatra si tot ce va doritzi…..:*

  5. Satmareanca Says:

    Frumosi ati fost! Casa de piatra si multa fericire! Sa va faceti bine, si eu am dus gripa vreo 3 saptamani in iarna asta, asa ca nu disperati :)))

  6. McGogoo Says:

    casa de piatra omule :)

  7. YODA Says:

    Mile, casa de piatra, sa fiti sanatosi, sa ramaneti frumosi, copii sanatosi, destepti si frumosi ;)

  8. Mordechai Says:

    La botez sigur nu mai ratez ocazia. Sigur. Vă pup, Mile, Ramo. Să vă fie mult. Şi bine. Şi mult bine.

  9. aspirinutza Says:

    Casa de piatra si sanatate! Ca in rest, trec toate!

  10. Florina Says:

    Felicitari,casa de piatra si insanatosire grabnica.SI un Carpenisan mic cit mai curind:))

  11. hadean Says:

    ai, că bine o fo! să vă faceţi bine repede. aş veni cu idei de leacuri da’ le ştii şi tu la fel de bine :-)

  12. Darael Says:

    Casa de piatra, copii multi si sanatosi…
    Va doresc sa gasiti fericirea unul in bratele celuilalt si sa fiti UNUL.

  13. Turambar Says:

    Nasol. Another one bite the dust. Numarul oamenilor liberi scade vertiginos…

    :)

    Joke aside: Casa de piatra, porumbeilor. Si la munca organica si biologica! Mai repede! Tzara are nevoie de generatzii viitoare…

    :rofl: :friends:

  14. innuenda Says:

    Tu ai uitat să semnezi din pricina emoţiilor. La al meu a fost şi mai rău, tot “graţie” emoţiilor. A întrebat: “Semnez cu numele meu?” Fază la care, toată adunarea a izbucnit isteric în râs. Degeaba s-a dezvinovăţit el că ce, ar fi putut lua numele nevestei, că nu a ţinut!:D

    Faină petrecere pare să fi fost. Jumătatea ţi-i , de asemenea, faină. Să aveţi mult noroc!

    PS. Mi-a plăcut şi blonda cu ochii în lacrimi.

  15. horia Says:

    multa fericire!

  16. Puiu Says:

    Ganduri de bine.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.