Vanzari - cumparari…

De cand sunt calator prin blogosfera am vazut si m-am lipit de zeci si zeci de lepse. Nu mi-au placut niciodata. Dar pentru ca nu-mi place nimic mai nou a venit randul meu sa va propun o leapsa. E defapt o provocare.

Am hotarat sa ma scot la vanzare. Asadar oameni buni haideti sa il vindem pe Mile Carpenisan. Oferta trebuie sa atraga moguli plini de sume in valuta greu de pronuntat, babaciuni mostenitoare ale unor celebre familii regale sau poate chiar oameni de rand firesti si naturali ca si mine care si-ar dori un “pet” mai altfel. In shimbul valorilor materiale pe care urmaresc sa le obtin ofer: prieten loial, bun psiholog( usor psihopat), cunostinte in arta jurnalismului, vorbitor de 3 limbi (toate straine pentru mine), specialist in imagine si montaj video, talentat in arta scrisului si candva apreciat, bucatar laudat de toti cei care s-au incumetat sa-mi guste din produse, fost luptator de taekwondo, stiu sa dau cu pumnul, pocnesc mai tare cu piciorul, stiu sa folosesc cam toate armele de foc existente ( cu mici probleme in ceea ce priveste tancul ), pot la orice ora sa sting o tigara cu pusca de la mare distanta, stiu sa crosetez si sa fac goblen, surfer de la 12 ani, cunostinte medicale avansate, posesor de carnet de categoria B din 1993 si a unei masini personale cu dimensiunile unui camion ( a se citi jeep), tatuat in exces, ras in cap, indragostit de muzica si extrem de sentimental ( in schimbul unor sume atractive stiu sa fac si pe romanticul )…prezint urmatoarele defecte: imbatranit inainte de vreme, forjat in 5 razboaie, aspet fizic de criminal proaspat iesit din puscarie, reumatism avansat, o parte din organele interne extrase pe masa de operatie, falimentar, naiv, coleric …

Ei bine, ce ziceti? Pana la urma s-ar putea face si o stire … sunt primul om care din cauza crizei se scoate la vanzare.
PS … ma tot suna un numar de America. Sa fie Bill Gates sau CNN ?
PPS ….pentru disperatii care cred ca vaccinul si pasaportul biometric sunt opera lu’ satana ma ofer sa le iau in locul lor !!! (asta e - last minute)

7 Responses

  1. Twitter Trackbacks for Mile Carpenisan » Blog Archive » Vanzari - cumparari… [milecarpenisan.ro] on Topsy.com Says:

    [...] Mile Carpenisan » Blog Archive » Vanzari - cumparari… milecarpenisan.ro/2010/01/vanzari-cumparari – view page – cached De cand sunt calator prin blogosfera am vazut si m-am lipit de zeci si zeci de lepse. Nu mi-au placut niciodata. Dar pentru ca nu-mi place nimic mai nou a venit randul meu sa va propun o leapsa. E defapt o provocare. [...]

  2. Marian S. Says:

    Intr-o zi un nene ma intreaba: nu stiti vreun apartament de vinzare in blocul dumneavoastra ? Aveam copil mic, proaspat insurat, voiam sa ma extind. Asa ca i-am raspuns: imi pare rau dar primul apartament de care aflu e al meu, la al doilea va anunt pe dumneavoastra.
    Pai cam la fel si cu mogulii: anul trecut mi se nazarise sa ma fac si eu tonomat. Nu mi-a trecut inca de tot asa ca primul mogul care imi iese in cale e al meu. Dupa aia iti pun si tie o vorba buna !!!
    Apropo, tancul se conduce din stinga, ca la oamenii normali sau de pe dreapta, ca la ciudatii aia de engleji ?
    (sa ne raspunda Mihai Ursu, poate vede leapsa, poate m-a iertat ca l-am criticat cu fumatul, poate chiar s-a lasat si poate mai scrie si el ceva).

  3. Mile Carpenisan Says:

    @Marian
    1. Stai la coada
    2. V-am pacalit cu tancul…stiu cum se face …ai sa razi se conduce de pe mijloc

  4. Marian S. Says:

    Si eu voiam sa te prind cu minciunica ! Am prins armata adevarata, Mile. Dar la 180 cm ai mei si nouaj` de kile pe vremea aia nu am avut ce cauta in tanc. Pe tine cum te-au primit, ca esti mai “mult“ ca mine ? Sau intre timp au facut astia tancuri mai mari decit T90 ? Poate ai incaput in Leopard, ca alea erau facute pentru nemtzalai din aia lungi si lati !!!

  5. Mile Carpenisan Says:

    @Marian
    :))
    Eu m-am bagat cu forta in tancuri pe front

  6. Mile Carpenisan Says:

    @Pappy
    … veoma lepe reci…
    Hvala

  7. mihele marioara Says:

    Pai ce sa-ti spun adrian Hadean te-a asociat cu retetele lui culinare nu este rea ideia de loc .Mile sti un baiat tinar ,frumos si destept pe deasupra ,oferte vor fii cu gramada ,si la tine si la mincarea lui Adi.Succes oricum amindurora.Si pentru ca esti un jurnalist bun ,chiar foarte bun incearca sa vezi sa te interesezi pe la astia cu creditele Eurolaine ,au niste dobinzi de te dai pe spate,si-ti mai iau si penalizari ,daca intirzi o zi 45 Roni saracul Romanas pe criza asta ,nu-si primeste salariul la timp ,are rata 20 lei mai scoate de la cosul de alimente 45 ,hotie pe fata . Oricum iti doresc succes cit cuprinde si multa sanatate .

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.