L-am gasit…

Atata l-am cautat si pana la urma l-am gasit. Stiam eu ca am un biletel pe care am scris numele lu’ neamtu’ ala ce imi tot ascunde blogu. Dar nu mai stiam unde e hartia cu numarul lui sa il sun sa il intreb unde l-a ascuns. Am gasit-o si am format:

-Alio herr Alzeimer?
-Ja..?!?
-Mile aici … da da …sarb din ala de v-o facut de cacat cu reich-ul vostru acu vreo cateva zile prin anii ‘40. Auzi mai unde fuhrer-ul meu ai pus parolele de la blog ca asteapta astia cate un comunicat de la mine si Goebbels s-o ascuns si el ca nici pe ala nu’l mai gasesc…..?????

5 Responses

  1. cosmin dumitru Says:

    Si tu esti varza cu parolele ?!?! :-)) …cred ca de la anii de tv si bascalie ni se trage… auzi, i-am dat la fiica-mea a mare un laptop in camera…si nu m-am gandit ca la 6,5 ani va intra exact la setarile de wireless si ca sa fie cum trebui wireless-ul e un ruter care intra intr-altul de la romtelecom…deci o plasa de parole ?!?!?! sunt varza de 2 zile acasa… nu mai merge nimic si eu nu mai stiu nicio parola !!! Help !!!

  2. TransMix Says:

    Haide, Mile, scutura-te de lene si mai scrie cate ceva, ca ai talent…

  3. Sibilla Says:

    Срећна Ноба Година!

  4. innuenda Says:

    Si, dacă nu cerem prea mult, să fie scris în limba română!:))

  5. Viaţa e plăcută.Moartea e liniştită.Tranziţia e problematică. « The Overdose We Need Says:

    [...] zăpadă.De ce mi-a plăcut mentalitatea sa?Pentru că ne provoca pe toţi.pentru că avea insulte interesante,pentru că P. ar fi mândră de postul ăsta,pentru că vorberşte despre lucruri bittersweet,şi [...]

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.