O loviti pe Sibilla ne loviti pe noi….si cand va lovim noi…auuuu

Am trait sa o vad si pe asta. In lumea asta nebuna exista oameni atat de inconstienti incat incep sa imi provoace un ras acru si amar si o pofta de revolta. Cum mama dracului am permis sa ajungem in situatia in care sa ii lasam sa ne lovesca pana si in spatiul asta virtual. Blogul a fost refugiul nostru si iata acum l-au penetrat si l-au intinat cu mizeria lor ieftina. Am trait sa o vad si pe asta - un blogger este pedepsit pentru textele scrise pe net. E vorba de Sibilla. Cred ca o stiti ….acea femeie misterioasa care ne comenteaza si pe care cu placere o citim. O banateanca adevarata care spune lucrurilor pe nume. O femeie care a trecut prin multe si peste multe si totusi e puternica. A luptat cu un sistem ticalosit care impute o institutie ce se vrea inocenta. A incercat sa ii traga de urechi pe cei ce pe spatele (si asa chinuit de greutatea crucii pe care o cara) copiilor fara de mama si fara de tata isi fac aranjamente josnice si se comporta ca stapanii pe mosie. Acei oameni (oare pot sa le spun asa?) au intrat in conflict cu o femeie care si-a dedicat viata acestei misiuni. E normal …doar nu au aceleasi scopuri. Ea incearca atat cat poate si stie sa faca bine copiilor …ei isi fac bine lor si rudelor pe care le-au bagat in sistem. Tocmai pentru ca sunt convins ca un om care scrie atat de sincer cum scrie Sibilla si pentru ca raman pana pun mainile pe piept si miros trandafirii la radacina jurnalist nu voi accepta cenzura PROPUN SA PROTESTAM TOTI BLOGGERII IMPOTRIVA UNUI VIOL DE INTELECT SI DE PROPRIETATE. Pana la urma ideiile noastre ne apartin sunt personale. Blogurile noastre sau site-urile ne apartin deci sunt personale. In aceste conditii cum dracu sa accepti sa te bage cineva in fata instantei pentru ca ai zis Heil Hitler sau Jos Comunismul la tine in baie. Ah da a fost posibil ….dar asta era atunci pe vremea noastra cand era Securitatea care te asculta si cand aveai diaree. Sa intelegem oare ca Securitatea s-a intors si ne-a prins cu chilotii in vine si pe bloguri?

“SFINX667 - PRIMUL BLOG DIN ROMÂNIA SANCŢIONAT !!! ( I )
Urmare a articolelor apărute pe acest blog, Sfinx667, s-a emis o sancţiune, pe linie de servici …
Iată cum sună :
” D-na S ( Sibilla ) a început să scrie pe blogul personal fel de fel de expresii şi acuze la adresa conducerii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin şi respectiv conducerii centrelor de plasament. … s-a depus la dosarul cauzei d-nei S ( Sibilla ) extrase de pe blogul personal al d-nei S ( Sibilla ) în vederea analizării acestora de către Comisia de cercetare prealabilă şi respectiv contractul de confidenţialitate încheiat de către d-na S ( Sibilla ) cu instituţia şi încălcat de către aceasta prin divulgarea secretului profesional cu ocazia discuţiilor purtate de către d-na S pe blogul personal şi cu ocazia inspecţiei care a fost prezentă la centru în perioada 20-21 octombrie 2008 . ” http://sfinx667.wordpress.com/2008/11/21/sfinx667-primul-blog-din-romania-sanctionat-i/

P S Eu imi pun blogul la dispozitie si ii voi permite de acum Sibillei sa publice la mine daca vrea. Sunt curios daca vor avea tupeul sa ma sanctioneze si pe mine. PROPUNEREA MEA E SIMPLA…SIBILLA SA SCRIE UN TEXT IN CARE SA LAMAUREASCA PUBLICUL DE LA A LA Z CUM S-A AJUNS AICI SI SA NE BAGAM TOTI SA PUBLICAM LA NOI PE BLOGURI TEXTUL RESPECTIV. AVETI …?

33 Responses

  1. SIBILLA Says:

    MULŢUMESC DIN SUFLET MILE CĂRPENIŞAN !
    Numai că sunt orori pe care le-aş putea dovedi, ar trebui să scriu chestii care chiar ar încălca acel contract de confidenţialitate la care ei fac referire şi pe care eu nu l-am încălcat până acum deloc, am scris doar informaţiii de interes public şi am preluat articole din presa locală şi presa centrală, am deranjat pedelacheii, ei au manevrat totul politic,deşi eu sunt apolitică, cu ceva simpatii care nu-i privesc pe ei.
    Dacă fac ce spui tu, pot dovedi, dar trebuie ca mai întâi să-mi dau demisia . Nu vreau să plec,îl am pe Zoran şi singurul lucru pe care ştiu să-l fac de 17 ani, să lucrez cu şi pentru copii. Eu nu am alt venit şi ei ştiu asta, ştiu al naibii de bine, de asta m-au lovit la salariu. Ei ştiu că sunt o mamă singură.
    Da ai intuit bine Mile, situaţia durează de vreo 3 ani. Lupt pentru nişte copile, mai mult nu pot să spun aici, pentru că aş suporta consecinţele altfel.
    Sunt în stare de orice, de orice, ştiu că tu mă cezi, ai trecut de nenumărate ori prin ce trec eu acum. Noi ştim ce înseamnă ameninţarea familiei, bătaia, hărţuirea, poate şi alţi oameni ca noi ştiu, noi avem curaj, un curaj izvorât din teamă, tu ştii la ce mă refer eu.
    Povestea pe care o duc aidoma unei cruci e cutremurătoare, sunt în judeţul cameleonilor, ar trebui să plec de aici, aşa cum mi-au ” promis ”, nu mă scot din vinitură, ” de când sunt sârbii români ”, ” comunistă !” şi multe altele.
    Am tot scris din august despre problemele din protecţia copilului caraş, despre Talpeş, despre Băsescu, e clar că sunt incomodă.
    Da am nevoie de susţinere, mă simt atât de cumplit de singură în faţa mafiei locale, am nevoie de voi toţi, am nevoie de consiliere juridică, soţul directoarei e un ” renumit” procuror, ei ştiu că am dreptate, ştiu că am nişte hârtii, le vor, ştiu că eu nu mint nici un cuvânt, mă vor afară din judeş, ca să înţelegi, mi-ar trebui zile să povestesc să vă arăt, şi nu pot, nu-mi permit să-mi dau demisia, repet, nu am alt venit. Pe acest lucru au mizat trei ani, am făcut cum m-am priceput eu, am scris voalat, am stat în coasta lor, am vorbit cu ultimul corp de control.
    Cel mai mârşav lucru e că se folosesc de copii, îi tratează ca masă de manevră împotriva mea. Aceşti tineri au unii din ei chiar şi 20 de ani, nu au bani de buzunar şi au putut fi uşor folosiţi, nici măcar nu pot să condamn bieţii copii, au dorinţe şi nevoi la fel ca şi cei din familie. Pe nemernicii ce îi distrug îi condamn eu.
    Eu lupt pentru copii, destine, Mile, ei pentru funcţii, orgolii, din dorinţa de-a face bine şi lumină, am intrat pe ceva terenuri minate, din întâmplare, acum toţi pedelacheii sunt asmuţiţi pe mine.
    Am nevoie de fiece sfat alvostru, fiecare vorbă bună îmi dă curaj, pentru prima dată-n viaţa mea nu mă simt singură, datorită vouă.
    Zilele acestea a fost Talpeş în Reşiţa, nu întâmplător, tot nu întâmplător pe un site local a apărut o ştire cum că Băsescu vrea să impună printr-o lege cenzura pe bloguri, evident, eu pe acel site scriam ” binecuvântări ” la adresa lor, a doua zi după plecarea personajului din judeţ, articolul a dispărut, Adevărul e că eu sunt foarte activă pe blogurile politice şi îl ” iubesc ” pe Băsescu ca şi el pe noi, comentez la articole, din câte vuieşte târgul am reuşit să devin mai incomodă decât puteam să-mi închipui.
    Voi încerca să te contactez pe alte căi, da, am nevoie de un sfat.
    Mi se pare aberant să fiu alergată, ameninţată cu bătaia de către nepotul Secretarului Consiliului Judeţean , apoi sancţionată pt că am apelat 112, a fost amendat, şi-a recunoscut vina prin declaraţie scrisă, apoi eu sunt citată în comisii şi sancţionată pentru că … scriu pe bloguri !
    Sunt unele zvonuri pe aici prin târg cum că blogul meu e folosit ca precedent, adică o lecţie, şi capitala nue deloc străină de acest aspect, da încă nu pot dovedi.
    Tuturor colegilor mei le e frică să vorbească, au fost ameninţaţi cu pierderea locului de muncă. Eu sunt acum în concediu medical, la servici au reuţit performanţa să împartă copiii în touă tabere, e josnicie şi nemernicie ce fac cu creierele şi destinele acelor copii, care copii mă vizitau înainte des, acum cine ştie ce li s-a spus,sigur că le e frică, sunt şi aşa bătuţi de soartă … şi dacă aţi ştii voi prin câte trec unii din ei…
    Parte din ei au fost măturaţi din sistem, ca să nu poată vorbi, şi cu asta cred că am spus deja mult!
    stimă şi respect om bun, cred că la ora aceasta chiar sunt în mâinile Celui de Sus,
    Sibilla
    P.S. n-am să vă pot răsplăti bunătatea niciodată, pot doar să mă rog pentru fiecare din voi în parte şi să vă fiu la rându-mi solidară, ori de câte orie ar fi nevoie;

  2. Mihai Ursu Says:

    O, da, cît îi pot iubi pe nemernicii care se crizează ori de cîte ori cineva spune ADEVĂRURI care ar fi trebuit ţinute sub preş, cunoscute doar de cei din interior. Cine a mai lucrat aşa, prin presă, în mod sigur îşi aduce aminte cum, de cîte ori trîntea o anchetă din aia de spart dinţii vreunui şnapan, toată instituţia lui intra în vrie şi începea propria vînătoare de vrăjitoare. Dar prioritatea lor nu era să remedieze problema cu care noi îi turnam, ci să îl prindă pe ăla care “a răsuflat”. No, io nu sînt tribun la cap, dar dacă asta nu întruneşte elementele definitorii ale unui sistem mafiot, nu ştiu ce ar mai putea fi. Sibilla, draga noastră, nu uita că ai prieteni, oricît ar fi ei de departe. Apropo, chiar, ia să fac io o traducere pentru presa britanică a poveştilor tale… :D Şi poţi să îi spui lui “domnu derector” că e liber să îmi ia boii de la bicicletă, sînt convins că are nevoie de adjuncţi.

  3. Mihai Ursu Says:

    Dragă Sibilla, cum pot să întrebe ”de când sunt sârbii români”, de parcă naţionalitatea e un criteriu de valoare? Iar dacă ăia care îţi fac aşa ceva sînt români, eu nu mi-i consider compatrioţi, ţara mea în care credeam apăra era o democraţie şi apăra libertatea la exprimare. Sau rezolv mai repede problema cu “patrioţii” noştri de doi dinari, dozvoli mi da se javim srbin. Ja ne zelim da delim istu drzavu i istu drzavlijanstvu s ovim glupanam. Da vas jebem picku vase lepe stare majke! Bolje da vas nema, prokleti! Te volimo, Sibillo!

  4. Mihai Ursu Says:

    I molim, izvini ako nesta sam pisao pogresno…

  5. Mihai Ursu Says:

    Ko to kaze, ko to laze Sibilla e mala?
    Nije mala, nije mala, triput ratovala!

  6. Satmareanca Says:

    Avem ce? Sânge în instalaţie?
    Oyoy. Dăm şi la alţii :)))

    Pe subiect nu comentez căci mi-am spus părerea solidară la mine :)

  7. SIBILLA Says:

    @Mihai Ursu,
    hvala lepo !
    cam puţină sârbă ştiu eu, mă străduiesc să învăţ şi apelez la mama mai mereu, de câbd maijka darinka nu maie , mi-e mai greu, ea avea răbdare cu mine :)
    Izvini, druje Mihai ! :)
    Chiar te rog să faci acea traducere, la categoria ” Atitudini ” sunt articolele despre disfuncţionalităţile şi problemele din sistemul de protecţie a copilului ! Cum tot se zvoneşte că mă vor teleporta curnd cine ştie unde, ce mai am de pierdut ? Important va fi ecoul şi să se intervină, să se schimbe ceva în viaţa copiilor !
    Ţinem legătura !
    Îi mulţumesc din suflet prietenului Mile, pentru TOT !
    Sibilla

  8. Mile Carpenisan Says:

    @Sibilla
    varianta de contactare altfel decat prin blog este :
    stapanu@milecarpenisan.ro

  9. Yod@ blog Says:

    Mile, Sibilla va iesi cu bine din aceasta situatie, te asigur, important este ca ea sa faca fata cu bine sefilor ei.

  10. Corina Says:

    Avem, Mile… Trebuie sa o sustinem pe Sibilla cat putem. O sa ne organizam noi, sa vedem cum e mai bine. Dl Iliescu e si el revoltat si mi-a spus ca luni vrea sa se ocupe de asta in mod special. Trebuie sa facem toti ce putem, inclusiv sa ne punem la dispozitie blogurile.
    Imi place Mile ca ai fost si ai ramas solidar cu cei aflati in nevoi. Felicitari! O duminica frumoasa!

  11. SIBILLA Says:

    Mulţumesc frumos, Mile !!!
    Vă asigur că încă mă ţin tare, o fac de 17 ani, am reuşit performanţa să scap de cuţit, să dau cu pumnul în masă în birouri unde nimeni nu are curajul să respire, pentru moment, concediu medical şi continui !
    Am avut răbdare cât să împart încă două vieţi din ea, dar, au făcut cea mai mare greşeală a vieţii lor, s-au luat de Zoran şi de sărbii mamei mele, eu aşa ceva NU IERT ! Iar când intru pe turaţie turbo, sunt în stare de absolut orice, ori eu, ori ei ! E inadmisibil să se folosească de copii, nu le ajung fondurile jecmănite, nici comisioanele din licitaţii, nu i-ar mai primi pământul !
    O duminică frumoasă vă doresc tuturor şi vă mulţumesc din suflet !!!
    respecte,
    Sibilla

  12. Spedy Says:

    domnule,eu nu va stiu decat din activitatea prezentata pe sticla si sant totusi un neica nimeni…dar va doresc multa sanatate si implinire in viata profesionala si de familie .sfinxul are acum nevoie de mare ajutor iar dvs .santeti unul ce poate misca lucrurile (alaturi de altii si de noi )din miezul problemei si cu mai multa probitate decat ar putea un blogar simplu .este un demers asa cum spuneti si dvs .menit nu de a scapa un blogar ratacit pe arie ci a unui om angajat si consacrat in activitatea de protectie a unora mai batuti de oameni si soarta…personal tin sa va multumesc pentru deschiderea si sprijinul declarat pentru ajuorarea unui OM napastuit de micimea omeneasca.
    cu mult respect

  13. Mile Carpenisan Says:

    @Spedy
    Nu mai spune asa te rog. Nimeni pe lumea asta nu este un neica nimeni. Simplul fapt ca iti pasa si ca nu suporti nici tu sa vezi nedreptatea te face deosebit(a). Nu vom sari sa aparam un blogger am sarit foarte multi sa aparam o lume (blogosfera) de interventiile perfide ale unor indivizi care sunt obisnuiti doar sa puna cizma in gura celui care le zice verde in fata. In ceea ce ma priveste o voi ajuta pe Sibilla cat de mult pot pentru ca desi sunt considerat de foarte multi un tip dur si lipsit de sentimente iti spun de-a dreptul cand vine vorba de copii ma pis tot pe mine si asta pentru ca iubesc inocenta lor. Sibilla la randul ei lupta pentru acei copii si pentru asta o stimez.

  14. SIBILLA Says:

    Vă mulţumesc frumos, tuturor, sunteţi oameni deosebiţi !
    Corina, Sătmăreanca, Mile Cărpenişan, Mihai Ursu, Yod, Spedy, nu am cuvinte, sper să primiţi înapoi însutit !
    Ţinem legătura !
    respecte şi preţuire tuturor,
    Sibilla

  15. SIBILLA Says:

    Decizia vă aparţime :
    http://sfinx667.wordpress.com/2008/11/24/decizia-va-apartine/

  16. SIBILLA Says:

    Nu am uitat, îţi voi împărtăşi povestea, pe episoade, până la capăt, în tine am mare încredere !
    Până atunci, iată, aici, că dacă pun la mine …
    http://www.caon.ro/stiri/im:caon:news-caras/articol/procurorul-vasile-cercetat/cn/news-20081124-04001480
    Numai bine şi o noapte binecuvântată, să ne trezim cu speranţi şi mai puternici .
    respecte,
    Sibilla

  17. Spedy Says:

    mii de multumiri si pretuirea mea sincera .sant un om la varsta a doua asa ca stiu cum e sa fii singur.fiecare in parte isi are povestea lui dar in cazul dat este vorba de mult mai mult .multa sanatate.

  18. SIBILLA Says:

    Pentru că mi-au atacat compul din mai multe părţi, am fost nevoită săschimb IP_ul şi să-mi fac alt blog, aveau şi codul blogului. Nu am mai putut comenta pe nici un blog, doar pe cel al domnului Preşedinte Ion Iliescu.
    Noua adresă e :
    http://sfinx777.wordpress.com
    O duminică cu Lumină vă doresc tuturor !
    respecte,
    Sibilla

  19. SIBILLA Says:

    Mile,
    La Mulţi Ani !
    Mesajul meu de astăzi e : La Mulţi Ani, românule, oriunde te-ai afla şi .. nu-i uita pe nemernici şi NU-I IERTA !!!
    Mama lor de trădători, megalomani perverşi, viermi ordinari cu băsescu-n frunte !
    http://sfinx777.wordpress.com/2008/12/01/alegerile-in-caras-severin-v/
    Numai bine, Mile !
    respecte şi preţuire,
    Sibilla

  20. Cristian Frant Says:

    Mile, vad ca-i tare sarboaica ta. Brava
    Tre sa crape toti jegosii astia care se cred sefii Banatului!
    Eu unul pregatesc ceva fain.
    Urmareste-ma!

  21. SIBILLA Says:

    @Cristian Franţ,
    mă dibuişi şi pe-acilea, hm …
    Nu-ţi zisăi că n-am încredere 100% decât în Mile ? Sama numa să nu trânteşti ceva fain pentru duşmani, abia aşteaptă să-mi desfacă cu litera i contractul … grijă Cristiane, în plus, eu încă lucrez acolo !!! Atenţie !
    numai bine,
    Sibilla
    @druje Mile,
    sincer, nu cunosc dacă mailurile mele ajung la tine, motiv pentru care m-am oprit, sunt monitorizată pas cu pas, e Twin Peakse pe la Răşiţa, nu alta ..
    numai bine, Mile, stimă şi respect,
    Sibilla

  22. SIBILLA Says:

    Veşti proaste :
    -atât petiţia online semnată şi trimisă de voi, toţi cei care aţi sărit în apărarea mea, cât şi memoriul online au dispărut subit de pe site-ul Consiliului Judeţean Caraş-Severin, cu alte cuvinte, niciodată nu au fost trimise … culmea e că s-au primit confirmări de trimitere şi primire,da online … memoriul meu avea nr 38/25.XI.2008, spre exemplu .. au şters site-ul şi au făcut altul, dar eu pe cel nou am trimis, petiţia la fel, are confirmare şi nr… fenomene paranormale Ş(
    - azi am aflat şi cu tristeţe vă împărtăşesc şi vouă, unul din colegii din blogosferă, SkyRain, avea adresa blogului : http://skyrain.wordpress.com , a tot scris articole de susţinere, omul a făcut cunoscut cazul meu în judeţul Arad, ei bine azi a reuşit să intre în legătură cu mine, pe mail, apoi pe mess şi mi-a confirmat, a fost banat de către serviciile de telecomunicaţii speciale, spune el, eu nu cunosc ce sunt astea, agenţi, securişti ? Din cauza mea, omului i-a fost şters blogul ! :(
    - oare până unde se întinde mâna băsescului şi a lui Frunzăverde şi oare ce mă mai aşteaptă ?
    - sunt tot mai multe zvonurile şi vocile care atenţionează că foarte curând ni se pune botniţa băsesciană, va da el lege să nu mai trâmbiţăm contra ” măreţiei sale ” şi-a pedelacheilor… să fie adevărat ? Cenzură, dictatură … ” succesuri ” băsesciene ?
    Mă înfior cînd mă gândesc că stilul lor nu e de a se răzbuna imediat, aşteptă un timp, să se liniştească apele, apoi, se ” ocupă ” de incomod…. măcar să se ” ocupe ” de mine, nu de copilaşul meu .. Doamne, în ce ţară trăim, oare de ce nu mă mai miră nimic ?
    Nu am să tac, am să scriu şi-am să denunţ în continuare toate ticăloşiile, toate, alea pe care le ştiu şi cele pe care le voi afla, atât cât mi-e dat să respir !
    Vă mulţumesc din suflet tuturor, dar nu doresc să mai aibă şi alţi colegi de suferit … Mircea Pascariu - SkyRain, nu mi-a reproşat nimic, dimpotrivă, dar e un sentiment cumplit, de ce să fie acest om sancţionat pentru că e solidar cu o cauză şi vinovaţii sunt bine mersi … :(
    Trăim vremurile de pe urmă ? Mare-i Grădina lui Dumnezeu !
    Sibilla

  23. SIBILLA Says:

    P.S. şi-o veste bună, cameleonul Talpeş, vopsit portocaliu recent, a rămas pe … tuşă ! Amin !
    Când l-oi vedea şi pe băse pe tuşă, mă-mbăt praf trei zile şi trei nopţi, mi-am dat eu mie cuvântul, uf …
    Sibilla

  24. SIBILLA Says:

    Sărbători Fericite !
    http://www.egirl.ro/images/articles/229/229_l1.jpg
    http://www.news2y.com/stiri/wp-content/uploads/2007/12/mos-nicolae2.jpg
    Sibilla&Moş Nicolaie

  25. Dan Gheorghe Says:

    Pana la urma ce s-a schimbat dupa 1989? Inainte ne ascultau telefoanele. Se asculta si acum. Dar tehnicile s-au modernizat. Ne urmaresc mailurile, messurile, acum si blogurile. Mentalitatile astea securistice nu vor disparea prea curand. Sau niciodata, mai precis. Nici macar in lumea afacerilor private n-au disparut. Orice sef vrea sa aiba in jurul sau cativa lingai, care sa-i ofere mereu informatii despre ce se mai intampla in firma lui. Si lingai sunt cu gramada. In institutiile publice se asculta telefoanele etc. E ceva iesit din comun? Nu, doar traim in Romania!!!

  26. Marian S. Says:

    Profit de aceasta ocazie pentru a va ura tuturor un calduros LA MULTI ANI si tot ce va doriti. De ce asa devreme ? Fiindca:
    1. Pentru mine luna decembrie este foarte aglomerata (ca activitate profesionala). Zile libere ? La anu` !!!
    2. Mi-a crapat putintel windowsul (merge dar cu probleme) iar de intrat pe bloguri nu o fac decit de acasa.
    3. In concluzie e posibil sa nu prea mai apar pe bloguri.
    Sa ne vedem sanatosi si sa aveti “drum drept si lumina“ cum bine zice cineva.
    Marian.

  27. eugen Says:

    am descoperit din intamplare acest blog si mi-a placut foarte mult felicitari,o sa-l citesc zilnic
    vizitati:
    tarnovan.wordpress.com

  28. SIBILLA Says:

    Dureros de trist tot ceea ce ne-a fost ” dăruit a trăi, noi , cum atât de frumos ne spune Nichita : SUNTEM, DAR NE ESTE URÂT ! …. :

    Din nou, noi

    Bun, dar cu noi cum rămâne?
    Ei au fost mari, tragici, sfinţi…
    Ei au mâncat pâine,
    părinţilor noştri le-au fost părinţi.

    Dar noi, dar cu noi?…
    Lor le-a fost frig, au pătimit,
    au mers prin zăpadă, prin noroi,
    au murit şi s-au nemurit.

    Noi trăim, cu noi cum rămâne?
    S-a hotărât ceva? S-a hotărât?
    Când anume şi ce anume?
    Suntem, dar ne este urât!

    http://sfinx777.wordpress.com/2008/12/13/portret-zivota-mog/
    Sănătate şi calde îmbrăţişări, vouă , dacilor mei liberi,
    Sibilla

  29. brokeritza Says:

    Intr’adevar, este o problema daca se “impune” cenzura prin orice forme caci avem o Constitutie care interzice asta. Si totusi, constat cu stupoare ca CNA e, practic, in afara legii. La fel si cei ce interzic, intr-o forma sau alta libera expimare. Cred ca problema fundamentala aici este una juridica, care spune ca oricine este acuzat in Romania trebuie sa dovedeasca ca este nevinovat, nicidecum acuzatorul sa demonstreze ca are dreptate.

    Din aceste motive consider ca ar trebui lansata o petitie ce va trebui sa ajunga in Parlament prin care sa se clarifice situatia dreptului de a te exprima oriunde, oricum, in limita bunului simt.

    Stii, imi amintesc de alegerile din 2000, cand zicea Constantinescu ca a fost “infrant” de servicii.. oare nu de astia suntem si noi “legati”?
    Nu aici se bate de fiecare data moneda, ca toti trebuie sa taca pentru ca “vanatoarea” a inceput? Doi ani electorali se suporta greu. A trecut unul. Mai avem restul.

  30. brokeritza Says:

    Am uitat sa precizez ca nimeni nu pune accentul pe efecte in legislatie.. parlamentarii vad doar premisele si se opresc acolo. Mi’e scarba.

  31. Andi Says:

    Doamne cum sună acuzatia către Doamna S!! Parcă am fi în Procesul lui Kafka :(

    Oare se va alege praful conformismului si de Blogosferă?? :(

  32. C Says:

    Şi, totuşi, unde a dispărut blogul Sibillei?

  33. C Says:

    gata, m’am prins, are o altă adresă

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.