V-am zis io ..?!?

Intotdeauna m-au incercat pornirile criminale cand in imediata mea apropiere se afla vreo mata. Mai toti din anturaj imi arunca priviri pline de dispret. Cum adica pot eu sa nu suport matele? Ce e cu figurile astea infantile din capul meu? Acelor destepti indragostiti de flocoasele alea ingamfate le spun de fiecare data teoria mea:” Mata e ca si o curva. Se gudura pe langa tine toata viata. Iti sta in brate si toarce. Se freaca pervers de piciorul tau si iti rupe sufletul de drag. Dar daca mori langa ea dupa o viata petrecuta impreuna iti mananca cadavrul ca sa isi potoleasca foamea.” Vai si ce se mai ascut privirile audientei. Si cata scarba se citeste de fiecare data in ochii celor ce ma aud. Ah si cat de repede sar toate fufele sa ma faca misogin (ca deh cine se aseamana se aduna). Ei bine pentru toti acesti indragostiti de animalele a caror fata seamana atat de bine cu cea a diavolului doar atat….am dreptate bai si nu sunt misogin. Iata si dovada….:

Comunicat IPJ Timis - Decedata in locuinta

In data de 06.10.2008, in jurul orelor 14.00 , politistii din cadrul Postului de Politie Tomnatic au fost sesizati telefonic de catre numita S. Elena, medic in cadrul Spitalului comunal Tomnatic, despre faptul ca la un imobil se gaseste decedata numita M. LIVIA, de 58 ani.
Avand in vedere cele sesizate, la fata locului s-a deplasat echipa operativa din cadrul Politiei Orasului Sannicolau Mare si politisti din cadrul Postului de Politie Tomnatic, unde au constatat ca cele sesizate se confirma, respectiv faptul ca la imobilul in cauza, in holul acestuia se afla o persoana de sex feminin, cu fata in jos, care prezenta la nivelul fetei, scalpului si cefei leziuni provocate prin devorare de catre animale (pisici), avand mandibula lipsa.
S-a procedat la examinarea cadavrului, ocazie cu care nu au fost observate urme vizibile de violenta.
In imobil nu au fost observate urme de ravasire, sau lipsa unor bunuri.
Din declaratiile verbale ale fiicei decedatei, reiese ca in momentul gasirii cadavrului pe acesta se aflau mai multe pisici.
S-a luat masura transportarii cadavrului la morga Spitalului Orasenesc Sannicolau Mare in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzei decesului.

20 Responses

  1. je_journaliste Says:

    sunt de acord si as putea-o numi TEOREMA LUI MILE… e de baza, deci faceti-va calculele tinand cont de teorema, altfel o sa va dea cu virgula !

  2. mihai ursu Says:

    no, saraca pisică, ce era sa facă? sa moară de foame, ca un cîine?

  3. mihai ursu Says:

    nice kitty kitty… :)

  4. ash Says:

    mvai ce urat face:-s
    mi s-a spus si mie asta si nu am mai vrut sa aud de mate, dar m-am gandit mai bine si daca sunt moarta ce mai conteaza?

  5. T de la TIMISOARA Says:

    curvasaria imbraca multe forme…asta e una din ele.
    Apropos,URASC PISICILE !

  6. Mordechai Says:

    Postul ăsta e… e…. brrrr.

  7. mihai ursu Says:

    eu dupa moarte nu vreau să fiu nici îngropat, nici incinerat, nici aruncat în mare. puteţi să mă daţi la pisică să mă mănînce.

  8. SIBILLA Says:

    Feline, ce vreţi … uf, nu mi-s dragi şi gata…
    Dacă ai ştii Mile ce-am făcut mic copil eu şi-un zăbuc de văr, asistaţi de mulţi, mulşi copii, mai vorbiţi cu mine, hm ? Spuneam tuturor că eu voi fi om de ştiinţă, aveam nevoie de experimente, şi, sacrificarăm, nah, o mâţă, care mâţă ne lăsase cu ceva zile în urmă fără lapte, tot l-a furat nemernica, aşa că noi am făcut disecţia, am luat notiţe, în fine… un adevărat laborator de cercetare pe malul Nerei…
    Seara, maijka Darinka ne-a spurcat de ne-au sărit fulgii, mai grav, regrete şi remuşcări, am plâns toţi de nebuni …mâine zi, am îngropat mâţa cu mare pompă, până şi pomana i-am făcut şi cruce , flori…am regretat mulţi ani,in acea zi nimeni nu ne-a mai furat laptele, dar …
    Acum , prefer să şed la distanţă, le hrănesc în curte dar eu potaie-n casă nu suport, îmi sunt eu mie deajuns …
    Sibilla
    P.S. uitai să zic, bunica, ragimenaţă, s-a dezis în acea săpămână de mine, a zis ” tu te tragi din neamul lui dedătu Marco, a băut mârtanu meu laptele, tu i-ai luat guşa, să ferească Tatăl pe cin te-o supăra pe tine când îi fi tu mare…. ”, oare de aia-mi zic mie onorat şefii la servici ” Arkana ”, hm ? În fine, şefii ăia sunt portocalii, ca şi colegii mei, numa io apolitică dar cu simpatii roşii :))
    Adevărr-i că-mi vine să-mi trag de-un partid al partizanilor, unde să-mi găsesc io tigrii nărozi ca mine, asta tre să mai rumeg … ;) :)

  9. Yoda TV Says:

    Te rog , lasa felinele in pace :lol:

    Asa sunt ele, mai perverse, asa este firesc ;)

  10. Satmareanca Says:

    Mie îmi plac şi nu-mi plac mâţele. Dar n-aş vrea să fiu mâncate de ele. Horor :D

  11. ash Says:

    cainii-ti plac? http://comics.cevamarunt.ro/catel/

  12. Mile Carpenisan Says:

    Da ash imi plac cainii. Eu sunt baiat mare nu mai cred in desene si nici in mos Craciun. Oricum in imaginea postata de tine am vazut un caine inteligent care statea cuminte pe trotuar si un cretin care a sarit in fata masinii…probabil fugind dupa o mata. Intr-un final poza e chiar haioasa si catelul chiar dragut. Nu stii cum il cheama?

  13. innuenda Says:

    Cum nici mie nu-mi plac pisicile, nici mâţele, aş fi zis Aleluia brother. Dar nu-s de acord cu aia cu fufele iubitoare de feline. C’mon man! Fufele au invariabil câte un căţeluş breloc alb, coafat, pe care-l ţin în braţe. Sau…alea erau pitzipoancele?!:)

    (Asta nu transformă automat în fufă/pitzipoancă orice posesoare de exemplar!)

  14. RUXI Says:

    PRESUPUN CA FACI PARTE DINTRE ACEIA CARE S-AU BUCURAT CAND RETARDATII AIA 3 AU OMORAT O PISICA IN BATAIE IN HOLUL UNUI BLOC.
    pACAT, CA ESTI UN ZIARIST APRECIAT.
    DAR DE OAMENII CARE TORTUREAZA ALTI OAMENI CE ZICI?

  15. Mile Carpenisan Says:

    NU Ruxi nu e adevarat. Acelor 3 netoti le aplicam acelasi tratament. Nu sunt de acord insa cu bezmeticii care isi duc pisica la psiholog si la coafor si nici cu cei care inlocuiesc oamenii din viata lor cu cate o mata careia ii dau toata dragostea lor pentru ca mai apoi sa ii ofere si niste bucatele din maxilarul propriu sa nu moara si saracuta de fomica.
    Despre oamenii care tortureaza alti oameni ce sa iti spun poate doar ca pe aceia ce tortureaza eu ii vad draci iar pe cei ce sunt torturati ingeri. In viata asta eu mi-am ales demult calea. Aceasta nu merge catre niciunul dintre ei. Calea mea trece printre inger si drac.

  16. Doru Oprisan Says:

    Nu-i asa ca nu ai vrut sa demonstrezi nimic cu stirea asta ? :)
    Nu de alta, dar iti pot aduce aminte de cazuri in care oamenii au mancat din cadavrele semenilor lor ca sa nu moara de foame. Asta pe langa faptul ca au mancat sau ar fi mancat orice alt animal in situatia respectiva. Deci, daca noi facem exact ce au facut pisicile respective, nu cred ca poti sa le acuzi doar pe ele de ceva. In concluzie, nu vad nimic iesit din comun in stirea asta.
    Si esti tu 100% sigur ca un caine inchis intr-o camera cu cadavrul tau ar muri de foame inainte sa te incerce ? Nu exista nicio farama de indoiala in inima ta ?

  17. Mile Carpenisan Says:

    @Doru
    Mie-mi spui ca rata impunge? ;)

  18. Lica Says:

    Am putea spune deci ca Tariceanu, Patriciu, Basescu si multi altii nu sunt niste porci, ci niste pisici? Mare ti-e ograda, Doamne…

  19. ilinca dima Says:

    si daca erau catei morti de foame sigur ca s’ar fi sfiit si l’au fi mancat pe unul dintre ei. sau erau destepti, ca lassie, si’ar fi sunat la 112 si’ar fi haulit ceva la telefon

    poate ca pisicile pot sa te scoata din sarite (pentru ca, de exemplu, pisica alba se aseaza mereu, da’ mereu! doar pe sacoul negru si’l umple de par) da’ QED nu rezulta din postul tau. deci mai documenteaza. propun sa’ti iei o pisica. una mica, asa, ca matzii aia din pisicile aristocrate :D
    enjoy!

  20. Mile Carpenisan Says:

    @ilinca
    ai mei parinti au pisici si mici si mari…dar atentie nu stau in casa …le tin in curte acolo unde imi tin si eu cei trei caini si unde e in general locul animalelor. Au casutele lor si acces la toata curtea nu stau in bucatarie si in dormitor acolo unde e locul oamenilor.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.